tisdag 24 juni 2008

Segdag

Hemma igen från jobbe för dagen. Ja elelr ja kom hem för ett par timmar sen, men orka slå sig ner vid bloggen direkt lixom :P
Var en rätt slö dag idag på Käglan, spec de sista timmarna var slöa, hände typ inget alls. Lite trist, men ajja ska väll va sådanna dar med.
Är roligare när det är mkt folk, stressigare visst, men roligare med.
Sånna här dagar när det inte händer nå, då bara typ står man och hänger och tänker ut olika ämnen att slänga upp på bloggen. Synd att man inte kommer ihåg det när man väl sitter här bara, ska börja ha me mig papper och penna te jobbet så ja kan skriva ner alla smarta saker ja tänker så att det faktsitk blir en produkt på bloggen av de.
Idag börja jag och Ange snacka musik, det ledde till att vi konstaterade att Elvis alltid håller och sen av nån anledning jag har glömt nu så börja vi snacka om en Elvis låt som Lottas kör sjöng i körslaget och som även är med i Disneyfilmen Lilo & Stitch. Vi visste båda att låten var bra och ungufär hur den lät, men kom inte på vilken det var, vilket ledde till att vi engagerade resten av personalen i disskutionen med. Men ingen kom på vilken låt det var, så vi gick runt i typ en timme och fundera på det där. mkt störande att inte komma på det. Ni vet, när man egentligen vet vad det är man söker, men just för tillfället inte kommer på det. Störande.
Va tvungen att kolla upp det när ja kom hem, och nu är ja ganska säker på att det var Hound Dog vi tänkte på. Bra låt, bra skit. Elvis håller.

Ja annars ve tja inte vad ja ska skriva om. Kaffebryggarn på jobbe la ner alldeles inna ja skulle gå hem. Det var intressant. Jag hällde i en kanna vatten och väntade på att det skulle börja koka, men det gjorde det inte. Betsy hällde i en kanna till för att testa lyckan, då producerade den typ genomskinligt kaffe i ett par droppar, sen stängde den ner toalt. Jag och Betsy stog och fundera på det där länge, fattade inte varför den gjorde som den gjorde och undrade vart vattnet tog vägen och så (ja menar hallå 2 kannor vatten frösvinner inte bara) Det var ett mysterium ända till Josef kom in och förklarade att en säkring hade gått i bryggarn. Han slängde bara fram skruvmejseln och skruva lite och tryckte på nån knapp, sen vare klart, och jag och Betsy stog som fån och undra varför inte vi var händiga (ja, ellar jag undrade det iaf...). Spännande det där. Vårat kök läre moderniseras känner ja, hittils har en mikro brunnit, dörren på en annan ramlade av, diskmaskinen har lagt ner och nu är bryggarn inne på sista refrängen. Bryggarn känns hemskast, det var Åh-nej-inget-mer-kaffe-panik i ett par minuter där, inte kul. Visserligen har vi en perkulator med, men offta ja kan med den lixom...

Ajja allt för nu.

Bless.

Inga kommentarer: