lördag 21 juni 2008

Dagen.

Haha ja skrev just ett mkt argt inlägg om varför ja inte gillade dagens match i EM, men ja tog bort det för ja kände att det repressenterade inte rikrigt min verkliga känslor av matchen. Ryssland vann, Holland ut. Inte helt rätt enligt mig. Bästa laget vann inte. Men sån är sportens värld, den är inte rättvis. Ryssland möter i semi, antigen Italien eller Spanien. Hoppas på Spanien, och ja hoppas att Spanien slår ut Ryssland och sen går hela vägen till guld.

Idag, jobb på Käglan, jobba te 3. Sen hem och planera lite grupp, sen tebax te Käglan och hade samling med mina Tweenies, dvs mina nästan tonåringar. Vi lire lite vollyboll i 30 min, sen capture the flag i 1 timme, sen lite vätskepaus sen capture the flag i 1 timme till. Shiet minns inte när ja sprang så mkt sisst, även på sand, bra träning att springa i sand.. Är ju bra intervall träningen det där, maxprestation i typ 5 meter med folk som jagar en, sen lite återhämtning sen maxprestation 5 meter tebax. Så måste man ju våga utmana lite och och råkuta in dra på sig 2-3 försvarare och finta runt med de lite massa riktningsbyten och så i full fart, då öppnar man luckor för att sina lagkamrater ska kunna ta flaggan.
Jag hade värsta grejjen på g en gång faktistk, såg en lucka i försvaret, sprang in där, blev direkt jagad av 3 av lagets 5 medlemmar, sprang runt med de i typ en minut kanske, men mitt lag tycte det var så spännande att se mig jobba mot motständarna så de märkte inte att en av deras resterande 2 smög över te oss, tog våran flagga och smög tebax så de fick poäng.
Haha därför jag eg inte ska spela sånna spel me mina barn, är för tävlings inriktad. Det var ju blodigt allvar det där ju, ja gick in för att vinna. Men det var kul, alla som var med verkade uppskatta det. Första omgången förlorade mitt lag med 7-6, andra vända vi från 0-4 till 5-4 och vann slutligen med 6-5 tro ja. Nä det var kul. Ja gillar mina Tweenies. Vi körde omväxlande hårda Capture the flag matcher på fullt allvar och omväxlande slappande och massa socialiserande, och bara snack. Så det ska va, kunna "tävla" seriöst men samtidigt fröstå att det bara är en lek, och fokusera på att ha roligt. Det är det ja inte gillar med sport på riktigt, där handlar det bara om att vinna, inte om att ha kul. Nä mina Tweenies kunde skilja bra på det där iaf. Mkt cred te er.
Bra dag, verkligen, jag hade skitkul. Sånna dar man älskar att va ungdomsledare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

och den leken är ju ungefär en av de bästa och roligaste man kan köra! Det lär vi ju lätt göra på alla våra Polen-uppladdningar ju!!! / [SirAj]

Anonym sa...

du har totalt fel om matchen. jag höll på holland innan , trodde dom skulle ta hem alltihop, men hallå, vem som helst kan ju se att Ryssland var vassare i matchen. SÅ oväntat, men dom var grymma. de ägde matchen mot sverige, och var precis lika vassa igår. Roligt att se ändå, och om Sverige skulle åka ut, så ska dom väl åka ut mot dom bästa?? skärpning.

Philo sa...

Ja, jag känner att ja skrev gårdagens matchreflektion lite i stundens hetta lixom. Holland var mina favoriter så ja vart lite sur när de åkte ur. Ryssarna var helt klart bra. Ska bli kul att se de mot vilka de än får möta. Dock hoppas ja nu på Spanien för Guld faktistk. Lite svårt att brinna för ett lag man inte har en relation till, så ja hoppas nu på Spanien. Men Ryssland har imponernat och är helt klart värdiga semifinalister. Men ni känner säkert alla till hur det blir i besvikelsens ögonblick...