måndag 9 juni 2008

Käglan

Jahapp, första riktiga Kägeldagen avklarad nu då, det var faktistk riktigt trevligt. Jobbade 11-20, stog mest i kassan, kom förbi många ja känner, trevligt. Var inte jätte rusning idag, men å andra sidan vare lite halvkallt idag, samt vare ju första dan vi hade öppet. Men det var en del folk som kom förbi och fika iaf (Det är ett café altså, för er som itne visste det).
Det jag har noterat är att många människor föredrar Festis framför läsk, ja uppskattar att ungufär 50% fler köte festis gentemot läsk.
Likaså gick chokladbollarna åt riktigt mkt, 2 chokladbollar och en kopp kaffe verkar vara ett vinnande fika koncept. Te är ingen hit i Byn, sålde kanske 4 koppar te, 6 om man räknar med påtår.
Sålde en portion pannkakor på hela dan. Även de mindre barnen verkar föredra paj, tacopajen gör succé.
Likaså slår tekaor baugetter med hästlängder, faktum är att även vanliga ostmackor på grovbröd säljer mkt mkt mer än vad baugetterna gör.
Kul att studera vad som går åt och inte, ska försöka studera detta lite under sommaren, se vad den stora massan gillar att äta, så kan ja pressentera den potimala cafémåltiden i slutet av sommarn.

Igår satt jag i ett par timmar på natten och kolla på min favvo stand-up, Part Troll av Bill Baily, den är sjukligt rolig. När han snackar om Acts of God, det är så klockrent. Killen är typ ett geni. Lite för långt för att återge det, men roligt är det minsann.
Bill Baily - Part Troll, YouTuba den. Jag lovar du kommer gilla den.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh precis det där kan jag konstatera också! Festis istället för läsk (av någon anledning har föräldrar fått för sig att det är nyttigare...eh FEL) och sen chokladbollar! Åh herregud vad man säljer chokladbollar. Dock kommer du kanske märka att te säljer bäst jätteregniga dagar och på vintern...fast ni har kanske inte öppet på vintern?!

Har ni glass kommer det gå som sjutton(säger väl kanske sig självt) och på skorren har jag märkt att saft är sjukt bra på sommaren, billigt och lätt liksom...haha. Bullar går ju alltid och småkakor =P haha

/ [Sir Aj]