söndag 25 maj 2008

SKANDAL!!!!!!

Asså det är ju lagom skandal jue!!!!!! Hur vare, Perrtan på en 21a plats? Visst ja hade henne inte som vinnare men allt efter topp 10 är ju ren skandal!! Kul lixom, fick typ 1or av en del länder men sen sluta det där oxå, helt sjukt jue. en 12a av Malta iaf, det kan vi ju trösta oss med.
Nä men seriöst, jag är upprörd nu, inte ens de nordiska länderna gav oss höga poäng!!! Skare va goda grannar det? Nej ja tror inte det va, typ 5or eller 7or av de nordiska vi fick poäng av, tror itne ens vi fick av alla de nordiska, dags för oss att sluta ge poäng te de med känner ja!!
Kanske dags för sverige att dra sig ur tävlingen totalt även känner jag. Jag menar Svenska Melodifestivalen håller ju högreklass än Eurovision, så det kanske är läge att sluta skicka våra vinnare ut i Europa eftersom det ändå inte spelar nån roll. Vi har inte så många grannländer att vi kan nå en topp, och när de grannar vi har sviker oss äre ju lika bra att dra sig ur.
Nä verkligen ja är sur, nu får det vara nog, ja menar de typ 5 senaste åren i rad har vi skicka artister som ska nå en andra plats som sämst (Lena Ph, Nanne, Carola, The Ark och Perrtan) och va händer lixom, vi kommer typ sist. Asså 90% av bidragen i ESC skulle inte ens ha fått va me en svensk deltävling, dels för att låtarna är dåliga, eller för att den som sjunger inte kan ta en ton, eller för personen i fråga inte kan uttala ens det enklaste lilla ord på engelska. Så serisöt, låt det räcka med att vinna Melo, den håller ju ändå så sjukt mkt högre klass än ESC.
Ja menar Dima Bilan lixom... Vem är han?? Superstjärna my ass. Men visst låten va bra, den är värdig vinnare, topp 3 iår var bra faktistk, de hade kvalitet, de var värda sina placeringar, i ärlighetens namn så var faktistk både Ryssland, Ukraina och Grekland bättre än Sverige, men Perrtan skulle ju lätt ha gått in på en 4de plats.

Även att Piraterna kom före oss!!! De var ju kanske rent värdelösa, de skulle itne ha fått en poäng, då hade de hamnat på den plats de var värda. Men fick väll typ 2 12or. Nä seriöst, nu har det gått för långt.
Holly Dolly for Sweden 2009!!!!!!!

Nä nu måste ja sluta innan ja hetsar upp mig allt för mkt.

Bless

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, du har 100% rätt

Anonym sa...

du har så rätt joel, men att nanne vunnit de senaste åren är väl däremot fel =P

Philo sa...

Haha det är sant, Nanne vann ju inte. Skulle bara kolla om ni hängde med :p Närå, blanda ihop lite där. Gör avbön för det uttalandet.