onsdag 14 maj 2008

Prince for Peachy 1

Ni har sett "Frusna män söker kärlek", ni har sett "Ensam mamma söker" och ni har sett "Bonde söker fru", men nu kommer den. Dejting showen ni har väntat på. Möjligheten som kommer att gunga hela din värld.
LifeOfPhilo i samarbete med SpaderDam och JoBel Entertainment Systems är stolta över att kunna pressentera den nya underhållningssatsningen "Prince for Peachy".

Peachy är singeltjejen som söker en romans i sitt liv, och nu ger vi Dig chansen att bli denna romans. Allt du behöver göra är att skicka in en presentation av Dig till mail
dodo298@hotmail.com (skriv rubrik ”Prince for Peachy”) och svara på några frågor. Jag (Philo) som showledare och tävlingskommité kommer att välja ut några av de bästa presentationerna och publicera de på denna blogg. Ni som blir utvalda kommer att ombedjas att skriva en lite mer utförlig presentation om vem Ni är varför just Du ska bli Peachys Prins. Sedan har Peachy makten. Makten att välja ut en lycklig kille som vinner en blind date med Peachy i Sundsvall.

Frågorna ni skall svara på är.
1. Namn?
2. Ålder?
3. Bostadsort?
4. Sysselsättnig?
5. Favorit färg?
6. Musikalisk idol?
7. Favorit film?
8. Hemmakväll eller Utekväll?
9. Sommar eller Vinter?
10. Bok eller Film?
11. Om Du var en figur i en Disneyfilm, vem skulle Du vara då?
12. Långa förhållanden eller One night stands?
13. Bästa låten för att skapa romantiks stämning?
14. Sporta eller slappa?
15. Din bästa egenskap?
Skicka Dina svar till Tävlingskomitén på
dodo298@hotmail.com med rubriken "Prince for Peachy" för Din chans att vinna en blind date med Peachy (ansökningar med bifogad bild på sökande kommer att prioriteras över ansökningar utan bild.)

Kommentera gärna och försök att påverka Peachys val, eller om Du bara har andra synpunkter så kommentera gärna.

Inga kommentarer: