torsdag 15 maj 2008

Prince for Peachy 3

Får Du tillrckligt med frukt varje dag? Frukt är väldigt nyttigt för Dig och ju mer frukt Du äter ju bättre för din hälsa. Men Du kanske har tröttnat på äpplen, bananer kanske inte känns som något för Dig. Meloner är äckliga, och annanas använder man bar i matlägning?
Då vill vi föreslå att Du övergår till persikor.
Persikan eller Prunus persica som den heter på latin har varit känd av människan i långa tider, man vet inte riktigt var den har sitt ursprung men man tror att det är någonstans i Kina där den har odlats i över 4000 år. Från Kina spreds den sedan till Japan och så vidare till vad man förut trodde var persikans hemland, Persien därav det latinska namnet Prunus Persica.
I Europa spreds persikan av romarna och odlades främst i Italien och Frankrike.
Persikoträdet på vilken persikan växet blir sällan över 5 meter högt, bladen är smala och pilformade.
Persikan finns i flera tusen olika sorter, och har oftast ett ludet skal, dock finns persikor med glansigt skal, då kallas frukten för Nektariner. Nektariner är troligen en mutation av persikan, vilket man tror eftersom man ibland kan hitta nektariner växande på persikoträd samt persikor växande på nektarinträd.
Persikan är släkt med plommon, mandel och aprikos.
Du behöver mer frukt, You need Peach and Peach needs You. Peahy den vackra, inteligenta, charmiga och intressanta damen från Sundsvall har tröttnat på singellivet och leter nu efter en romans.
LifeOfPhilo i samarbete med SpaderDam och JoBel Entertainment Systems pressenterar Prince for Peachy, den ultimata datingshowen, chansen som kan förändra Ditt liv.
Vill Du gå på en blind date med Peachy? Är just Du Peachys drömprins? Anmäl Dig till Prince for Peachy idag, allt du behöver göra är att fylla i nedanstående formulär och maila till dodo298@hotmail.com, så kanske det blir just Du som hittar kärleken och får träffa den fantastiska Peachy på blind date i Sundsvall.
Prince for Peachy - Din chans till kärleken.

Inga kommentarer: