lördag 17 maj 2008

Prince for Peachy 4

I dagen avsnitt av Prince for Peachy så skall vi få ta del av Peachys helg.
Frågorna vi alla självklart ställer oss, är "Hur spenderar Peachy sin helg?" och "Hur ser en typisk Peachy-helg ut?"

Peachy, hur har du spenderat denna Fredag/lördag?
Jo igår fredag, så var vår kära Peachy ute och osäkrade Sundsvalls stad och kände på Sundsvalls krogliv. Stället för kvällen var Stadshuset och det som lockade var ett reggaeband som spelade live. Detta band var bra.
Frågan som då genast dyker upp i allas våra huvuden är ju självklart: "Peachy, kommer vi kunna se dig fångad i stundens anda på div mingelbilder och dyl från kvällen?"
Nej det kommer ni inte kunna hitta, Peachy vill ogärna synas på mingelbilder efter en krogkväll. Om man skall vara ärlig så är Peachy faktsitk rätt less på kroglivet, och då speciellt krograggandet, Peachy söker en man som inte prioriterar krogen så mkt. Hellre en mysig hemma kväll än en tung utekväll.
Så lördagen dåe?
Lördagen spenderades i familjens stuga i utmarkerna av Timrå. Ett legendariskt ställe för Peachys vänkrets, den stugan har sett många filmkvällar, och vildmarkstunnebad, tillika tävlingar i kubb och yxkastning. Man skulle nästan kunna säga att Peachys stuga är lite helig mark.
Dagen spenderades i renlighetens tecken, Peachy städade och hjälpte sin far med div arbete. Men det hanns även med en hel del slappande och rekreation.
Det låter trevligt. Men hur kommer Söndagen då att se ut?
Jo det är så att söndagen för Peachys del kommer att bjuda på hårt slit och tungt jobb på Tidningen.
Du är Juornalist Peachy, skulle du säga att skrivande i olika former är viktigt för dig?
Ja skrivande är väldigt viktigt för Peachy, man skulle nästan kunna säga att skrivandet är viktigast för Peachy. Skrivandet är en passion skulle man kunna säga.
Peachy, skulle du säga att den här helgen har varit en typisk Peachy-helg?
Nej det kan man väll itne riktigt påstå att det har varit. En Vanlig Peachy helg ser snarare ut som så att Peachy återhämtar sig efter en tung vecka på jobbet, och laddar inför en ny.
(Svaren är inte citat utan fria tolkningar gjorda av Philo)

Det var allt från Prince for Peachy idag, vi har fått en närbild på Peachys helg och fått veta lite annan info om vår kära romanssökande Peachy.
Fortsättning följer, och glöm inte att skicka in Din ansökan till Prince for Peachy idag, än finns det tid att få in Din ansökan om att bli Peachys prins.


I samarbete med
SpaderDam och
JoBel Entertainment Systems

Inga kommentarer: