tisdag 27 maj 2008

Så vare Måndag igen.

Ja, dagen dårå, vet inte va ja ska säga om den, rätt ordinär. Hade möte imorse, men det sades inte så mkt. Det messta är rätt klart inför kommande tider nu. Denna vecka är rätt lugn, händer typ ingenting, däremot nästa vecka börjar det hopa sig igen. Studenten, så vi ska uppvakta kyrkans studenter, samt går ju även grundskolorna på sommarlov, så det rä examensfika på Käglan. Och Käglan öppnar ju oxå nästa vecka tror ja väll. Iaf för församlingen, lite smyg start. Blir iaf rätt mkt jobb på Käglan, sä nästa vecka blir mkt, så skönt me en lugn vecka nu. Funderar på ledig helg i helgen även, det vore skönt.
Annars kan ja itne säga att dagen har bjude på så mkt. Chillat messt.
Sverige vann genrepsmatchen inför Em mot Slovakien med 1-0 Linderoth tryckte in bollen. Starkt, i comebacken. Utan Linderoth som en klippa i försvaret kan Sverige lika väl dra sig ur EM, med de skador laget redan har så behövs Linderoths devensiv på topp, annars äre kört tror jag. Freddie måste prestera på topp oxå. Hade vi haft Edman i truppen hade kän mig rätt säker, men nu missar han ju Em pga skada, tungt. Men jag hyser hopp om att Sebastian Larsson och Fredrik Stoor ska övertyga. Så vill ja ha Micke Nilsson i bra form. Lägger man på till det att vi har Chippen som ett bra alternativ man mot man, och Nicklas Alexandersson som närmast är en gud den gammle göteborgarn så tror ja att vi kan klara oss hyffast iaf.
Hörde P3 Populär imorse om Sitcoms oxå, nice program. Sitcoms är kul att sitta och fundera över, typ alla är engagerade i nån sitcom som man följer. Kul att veta vad folk ser på och varför. Jag ha faktistk aldrig vart nån riktig sucker för Vänner, visst den är bra, men är den inte lite överskattad? Finns ju bra många som är bättre. Själv gillar jag That ´70s Show, och Will & Grace (däremot har jag aldrig gillar Dharma & Greg) Men bäst är ju ända Married with children (Våra Värsta År på svenska) Den är ju så klockren, Familjen Bundy for President lätt. Al Bundy är kanske tidernas roligaste karraktär enligt mig, och seriöst, hela skådespelar crewet i Married är ju sååå mkt bättre än Vänner (är ju eg bara Phoebe och Joey som är bra, och bara Jen Aniston som är nån vidare skådis). Bra svenska sitcoms är ju Svensson Svensson, men annars gillar ja äldre svenska, typ Rena Rama Rolf, och En Fyra för Tre. Var även lite såld på den häre En Ängels Tålamod, med Peter Settman.
Vilka Sitcoms gillar du, och varför??

Bless

Inga kommentarer: