onsdag 14 maj 2008

Prince for Peachy 2

Peachy bor i Sudnsvall, och pluggar journalistik på Mittuniversitetet, samt jobbar extra på en lokal tidning i Härnösand. Trots att Peachy är rätt ny inom branschen så har hon redan fått en hel del artiklar publicerade med en hög läsarprocent. Så man kan nog säga att hon är något av en naturbegåvning på ämnet.
Peachy är född 1987 dvs hon fyllde 21 detta är, hon har bott större delen av livet i Timrå utanför Sundsvall.
Peachy har länge varit aktiv tävlingssimmare med ryggsim som special, på gymnasiet som hon tog studenten från år 2006 så gick hon Samhälle/Idrott (SPid). Peachys största merit inom simningen är ett guld i lagkapp på Ungdoms SM.
När Peachy inte är på skolan eller på tidningen så lyssnar hon gärna på musik, företrädelsevis metal, några musikaliska favoriter är Blind Guardian, In Flames, Dark Tranquillity, Robbie Williams och Lars Winnerbäck.
Peachy är heller inte främmande för att slå sig med en god bok, bland annat är hon ett stort fan av fantasyförfattaren Robin Hobb.
I gastronomisk väg så uppskattar Peachy thaimat.
Ett dröm resemål Peachy har är att få uppleva Island, men skulle heller inte tacka nej till en solig stund på Hawai.

5 snabba till Peachy:
1. Hund eller Katt? - Kanin
2. Morgon- eller Kvällsmänniska? - kvällsmänniska
3. Pizza eller Sallad? - Pizza
4. Festival eller Solsemester? - Solsemster
5. Spara eller Slösa? – Slösa

Tycker Du att Peachy verkar vara tjejen för Dig? Skulle Du vilja gå på en blind date med denna underbara och vackra dam? Tror Du att just Du är rätt man att föra in lite romans i Peachys liv?
Sök till Prince for Peachy nu. Fyll i ovanstående formulär och skicka in så kanske det blir just Du som vinner en blind date med den fantastiska, underbara, snygga, charmiga och trevliga Peachy.

Inga kommentarer: