måndag 7 juli 2008

Sundsvalls Gatufest

Ja ni har ju missat typ hela Sundsvallsvistelsen i bolggformat pga att föräldrarnas trådlösa bestämde sig för att jag inte skulle sitta vid internet, men då kommer hela uppdaten här nu i efterhand.

Sundsvall denna avslutade vecka kan bara ha betytt en enda sak, och den saken är Gatufesten. Det enda som nånsin händer i Sundsvall. Brukar va fett kul även om artistutbudet är nästan så man vill skratta åt det. Året var inget undantag, nästan inga bra artister men fett roligt.
Jag skall nu ge er GF dag för dag.

Men tar det i 5 separata inlägg, för det är lite långt för ett enda. Så det blir 1 dag= 1 inlägg. Bara scrolla neråt så står allt om GF

Onsdag (Även känt som Gratisdan)
Funderade länge på om ja skulle ner eller inte, hade ingen att spendera tiden med så ja tänkte faktistk stanna hemma, men då smsa ja Mari och hon skulle ner visade det sig. Hon skulle se Amy Dimond, så ja hängde på. Visst Amy är inte precis mi typ av musik, men kul å träffa folk. Kolla på Amy, sen på väg te bilen (Mari och Steffi skulle hem) mötte vi Tiger och Ellen. Så ja bestämmde mig för att stanna i stan och hänga me de. Vi åkte karusell. Sen skulle de hem de med vid 11 tro ja. Men ja då mötte ja Sir Aj och hennes crew, blev häng med de te 02 då ja kom på att det inte gick nå nattbussar hem te Dalen så ja fick lite bryderi där. Men ja låna Sir Ajs cykel och cykla milen hem te Dalen, hemma vid 03. Nice dag.

Inga kommentarer: