måndag 14 juli 2008

Snart Krakow

Nu är allt klart för Polenresan. Flyget är bekräftat och bokat, och Hostlet är bokat och depositionen lagd. Tåget ner te Nyköping har Sir Aj koll på. Så nu äre bara luta sig tebax och njta av resan. Det enda orosmolnet är väll dyget vi måste spendera i Nyköping. Vi hade ju boka tåg ner så vi skulle komma i bra tid te flyget. Sen ända Wizz om i vår bokning så nu måste vi vänta i ett dygn i Nyköping. Men ajja det får väll gå på nåt sätt tycker ja.
Ska bli kul att återse Krakow igen iaf. Myisg stad det där. Jag lobbar fortfarande starkt för att vi måste leta upp och besöka Café Philo även :P Märkte det när ja gjorde en googel sökning på mitt kära smeknamn en gång för ett tag sen. Söker man på Philo så kommer det upp massa historiska referenser till nån Philo av Alexandria samt nån hänvisning till Café Philo i Krakow. Dit vill jag gå.

Bless

2 kommentarer:

Anonym sa...

KRAKOW here we come!!!!!!!!!!

Philo sa...

"Vi reste till Krakow. Till en stad som ville klara sig själv. som rest sig ur sorg, till nyrika gator och ansatta torg. I parken runt stan, går tankarna lugna och fria. Vinden förlorar sin färg, och skyltarna tänds bakom Santa Maria."