tisdag 29 april 2008

Tisdag

Scout idag, gjorde en liten mini-pilgrimsvandring. Det var trevligt, tycker det gick mkt bra. Scouterna verkade upskatta det oxå, så jag tycker att det var lyckat.
Bra väder för en vandring, rätt varmt, soligt. Bra scoutkväll =)

Innan scouterna så va ja på kyrkan lite tidigare och träffade vår nya blivande pastor Seth med familj, mkt trevligt det. Han verkar trevlig, vi ska nog kunna jobba bra tesammans.
Ska bli skönt att få en pastor faktistk, tror att det är bra för församlingen, bra med lite kontinuitet i gudstjänsterna. och bra att faktiskt ha en anställd församlingsföreståndare, så man slipper deligera ut sånna uppgifter på andra församlingsmedlemmar, som kanske har andra jobb och andra saker att göra, så att nä de tar på sig församlingssaker så ligger det på deras fritid. Med en anställd pastor och föreståndare så har man en person jobbar med de uppgifterna på arbetstid, samt att man får kontunuiteten i arbetet, det kan bli lite förvirrat om massa olika personer gör det på olika sätt. Så jag är väldigt glad att vi ska få en pastor =) Tror att det underlättar mitt arbete oxå.

Allt för nu

Bless.

Inga kommentarer: