måndag 28 april 2008

Måndag.

Igår var en DC Talk dag, är ju egentligen itne så inlyssnad på de, men satt och spela Jesus Freak, Say the words och Supernatural hela tiden typ. DC Talk är mkt bra faktistk. Gillar den musikstilen, och sen att det är ett kristet band gör ju inte saken sämmre. Skön att höra bra musik med kristet budskap. Sånnt som får mig inspirerad, räcker med att höra Say the words en gång så är ja fett på att kila ut på stan och evangelisera, ut och predika lixom. Berätta om Jesus för vem som vill höra. Jesus for president!!!
Nåt som är gött ska ni veta, det är ju att gå ut och va nykter på krogen, och ha på sig kläder med kristet budskap. Mkt bra samtal kan det resultera i. Haha Gatufesten, när ja gick runt me en tröjja ja köpte i Svenska Kyrkans tält med texten "Vi är kristna, fråga oss varför" det var klockrent. Fick till värsta samtalet me Alex kompisar på Donken.

Idag, äre Nying. Annars inte nåt spec, just haft morgonmöte.
I veckan äre konfaläger på Ensro. Nästa vecka är ja ledig, då blire Sundsvall igen, kom och häng med mig.

Hahaha nu har ja lärt mig att lägga upp videor på bloggen oxå, blir nog en del sånna fram över. Cred till Stina som lärde mig denna konst.

Allt för nu
Bless.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du skriver:” Du skriver: ” Berätta om Jesus för vem som vill höra. Jesus for president!!! ”

Jag vill kommentera om det.

Först och främst:
[Att skilja åt], Den historiska personen som det står skrivet om i originalversionen som blev redigerat till ”Matteuseusevangeliet” hette Ribi [det var hans titel] Yehoshua. Hans namn redigerades av hellenister till ”Jesus”.

Ribi Yehoshuas – Messias - ursprungliga undervisning var i enlighet med direktiven i Torah [”Moseböckerna”] och den förvrängdes sedan av hellenister [not 1]. Den förvrängda undervisningen finns nu att läsa i ”Matteusevangeliet”. Ribi Yehoshuas – Messias - efterföljare hette Netzarim [försvenskat till ”nasaréer”] och de gjorde sitt bästa att praktisera direktiven i ”Moseböckerna” icke-selektivt; och för att följa Ribi Yehoshua idag krävs det att man gör sitt bästa att praktisera direktiven i Torah. [not 2]

Den historiske personen var ingen ”inkarnerad människo-gud” och han undervisade sina lärlingar att be endast till Fadern, inte till någon människa. Om man vill följa Ribi Yeoshua ska man göra Skaparen till President. Vad som krävs för att göra Skaparen till President i sitt liv står i Devarim [”5 Mosebok”] 6:4-9 och bekräftades av Ribi Yehoshuas undervisning [not 2]
Att göra ”Jesus till president” är motsatsen till det som den historiska Ribi Yehoshua undervisade.

Att följa Messias undervisning – leder en in i att observera direktiven i ”Moseböckerna” – och leder en i en levande och riktig relation med Fadern, vilket är väldigt meningsfullt!!!

1: Se inlägg på detta inlägg.
2:Påståenden bevisade på Netzarims hemsida

Anders Branderud sa...

Obs. jag som skrev inlägget heter Anders Branderud. [Jag tycker inte om att vara anonym.]