lördag 29 december 2007

Mot nyår.

Vi hade första mötet i nyårskonferensen idag, var en lovsongsgudstjänst. Den var mkt bra, skönt att stå å sjunga typ länge, kom bra me tonåringar, de som prata sa kloka saker, bra gemenskap, mkt bra över lag lixom. Tror resten av mötena kommer bli bra de med. Känns som det iaf, stämningen verkar fin. Har inte hört hon vi har som talare nåt men ryktet säger att hon ska va bra.
Imorrn har vi badhuse på dan, det är ju kul, plaska lite. Sen äre möte i Pingstkyrkan, tyvärr har vi inget möte i Missionskyrkan, vilket är synd för vi har mkt bra lokaler. Men vad jag har sett så äre ingen större förlust faktistk för de andra kyrkorna är mkt bra de med.

I övrigt vet ja itne va ja ska säga, känner att Thailandsresan börjar närma sig mkt nu, längtar otroligt mkt, sol, bad och värme är aldrig fel.
Jag vill även hitta lite tid att plocka fran brädan och ta mig ut i backen någe, åkte alldeles för lite i fjol, måste bli mer iår. Vore fett nice att åka te Vemdalen eller Åre nåt men det lär tyvärr inte finnas tid te det, så får bli lite åkande här i Byn.
Ajja det var allt för idag. Hare gött.
God bless

Inga kommentarer: